Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Actualizarea Windows nu merge așa cum trebuie?

Windows Update (actualizarea) nu merge așa cum trebuie?

 

După cum sugerează titlul, Windows Update a fost creat pentru a asigura actualizarea sistemului de operare. Uneori însă se întâmplă că sistemul nu se actualizează automat — update-urile pur și simplu nu mai funcționează. Pentru a menține software-ul actualizat trebuie să corectați această defecțiune.

 

Să începem! Pasul 1

 

Dacă actualizarea nu funcționează automat, încercați mai întâi să faceți un restart al sistemul. În cazul în care sistemul nu se actualizează nici după restart, inițializați o scanare amănunțită cu ajutorul programelor de antivirus. Uneori actualizările sunt blocate de malware sau troieni.

 

Notă: În cazul în care nu doriți să faceți upgrade la Windows 10, trebuie să dezactivați această actualizare manual. Deschideți Windows Update, găsiți toate actualizările disponibile și de-bifați opțiunea Upgrade la Windows 10.

 

Nu a mers? Pasul 2

 

Încercați să restaurați sistemul. Apăsați butonul Start și în câmpul de căutare introduceți textul Restaurare sistem. În lista de date care apare, alegeți rândul care corespunde zilei precedente actualizării nereușite. Apăsați OK, și permiteți sistemului să se restarteze singur. Apoi, porniți WIndows Update și instalați din nou actualizarea.

Nici aceasta nu a mers? Pasul 3

Nu dispera! Windows într-adevăr s-a înglodat deci trebuie să depunem și mai mult efort. E timpul să restartăm manual componentele Windows Updata - cum e descris pe pagina oficială Microsoft.

 

Pentru această eroare Microsoft deja a emis o actualizare:

1. Descărcați manual actualizarea off-line KB3102810

2. Deconectați-vă de la internet

3. Instalați actualizarea - mai întâi 3102810

4. Restartați PC-ul

5. Conectați-vă la internet și  a cereți să se caute actualizări

 

Sperăm că leacurile au ajutat!

 

 

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile