Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Office 2010 ghid de activare

Activarea MS Office

1. Activarea prin internet

Expertul de activare contactează automat prin intermediul internetului serverele de licențiere Microsoft. În cazul în care utilizați o cheie de licență validă, care nu a atins încă numărul maxim permis de actyivări, produsul va fi activat imediat.

În cazul activării prin intermediul internet-ului, Microsoft trimite ID-ul produsului (derivat de la cheia de activare). Apoi este transmis  înapoi la calculator răspunsul (ID-ul de confirmare) destinat pentru activarea produsului.

În cazul în care vă decideți să activați produsul prin intermediul internetului, dar încă nu sunteți conectat, expertul de activare va avertiza, precum conexiunea nu este disponibilă.

În cazul în care activarea prin internet nu a reușit, efectuați activarea prin telefon.

 

2. Activarea prin telefon

 


 

TIP: Din data de 18 ianuarie 2017, clienții depun plângeri, că activarea Office prin intermediul telefonului conduce spre această eroare:

"activarea telefonică a acestui produs nu este acceptată."

Compania Microsoft lucrează activ pentru rezolvarea acestei probleme, care se referă doar la proprietarii licenței Microsoft Office. Între timp, puteți apela numerele listate pentru țara dumneavoastră.

România, număr de telefon:

 


 

Apelați la centrul de activare pentru activarea produsului prin telefon, cu ajutorul unui reprezentant al Serviciului  Clienți.

Numerele de telefon variază în dependență de licența produsului, țară sau regiune. Activarea prin telefon poate dura mai mult decât activarea prin intermediul internetului.

  • În Expertul de activare, selectați țara sau regiunea în care veți folosi produsul.

  • Apelați Centrul de Activare pentru activarea produsului.

  • Reprezentantul Serviciului Clientelă va cere ID-ul de instalare (afișat pe ecran  - 9 grupe câte 7 cifre), precum și alte informații relevante. După verificarea ID-ului de instalare veți primi un cod de confirmare.

  • Introduceți ID-ul de confirmare în Expertul de activare în câmpul din partea de jos a ecranului și tastați butonul următor.

  • Dacă introduceți ID-ul corect, imediat se va efectua activarea produsului.

Ca și în cazul activării prin internet, puteți verifica starea de activare în mod direct în programul Office  (sau în Word, Excel, Outlook, ...):

După ce ați terminat, tastați pe "Închide". După repornire, puteți lucra acum cu MS Office activat.

 

 

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile