Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Verificare Licențe

Nu vă lăsați păcălit de sursele care vând software ilegal

Cum să recunoști software-ul autentic de cel contrafăcut?

Cum să identificați dacă vânzătorul este un impostor?

Nu cumpăra Windows cu ochii închiși

Nu este simplu să recunoști de la început dacă un software este într-adevăr legal, totuși sunt unele semnale care vă vor ajuta să intuiți o escrocherie.

Citiți recenziile cumpărătorilor

Mulțumită recenziilor lăsate de alți utilizatori pe paginile web și bloguri, acum putem afla despre experiența altora cu software-ul care ne interesează. Pe baza evaluărilor altor utilizatori puteți să vă formați o opinie despre vânzător și să decideți dacă veți face achiziția sau veți alege un furnizor mai credibil.

Sfat: Fiți atent când un produs pare a vea prea multe recenzii pozitive. Acestea adesea sunt create de vânzătorii de software ilegal. Din păcate sunt multe cazuri în care utilizatorii au cumpărat soft contrafăcut și nu au nici o idee că au fost trași pe sfoară.
 

 

Preț mic nu întotdeauna înseamnă câștig

Sistemele de operare Windows de la Microsoft au prețuri exorbitante și prin urmare o mulțime de vânzători produc copii false pe care utilizatorii naivi le achiziționează pe portalurile de licitație sau pagini web specializate în a decepționa cumpărătorii. Aceste surse de achiziții eventual arată așa:


Sau așa:


Mai devreme sau mai târziu vânzătorii software-ului ilegal trebuie să-și închidă afacerea lăsând în urmă o mulțime de utilizatori ce nu știu că încalcă legea folosind acel software.

Dacă ați cumpărat Windows dintr-o sursă nelegală și:

  • produsul a ajuns la adresa dvs.,

  • și ați reușit să-l instalați,

  • nu este garantat că acest software este legal. Vă puteți aștepta la unele dificultăți precum ar fi riscul de sancțiuni penale pentru utilizarea software-ului ilegal, pierderea de date, riscul de partajare a fișierelor cu conținut personal, și altele. Mai multe informații pot fi citite pe site-ul oficial Microsoft. 

Ai cumpărat Windows dar nu ești sigur dacă este legal? Informează-te despre unele trucuri care te vor ajuta să recunoști Windows-ul ilegal. Te va ajuta, spre exemplu, eticheta de pe produs.

 

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile