Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

3 cele mai bune aplicații pentru gestionarea timpului

3 cei mai buni manageri de timp

 

Nu vă lăsați capul să explodeze, faceți-vă notițe

 

Ești deja sătul de atîta lucru? Urăștii acele însărcinări groaznic de mari și nu știți de unde să începi? Este oare ”cum să reușesc totul la timp” fraza ta preferată? Mereu uiți de zilele de naștere cuiva? Avem o soluție pentru tine! Vino și vezi cum îți poate ajuta.

 

Nu veți mai uita nimic

 

Chiar dacă crezi că nu ești dintr-acei care-și va înscrie notițele într-un ”To-Do list”, poți să-o crezi sau nu, dar iți va face viața mult mai ușoară! Zilnic recepționăm peste 5000 de unități de informație! Nimeni nu e în stare să le țină minte pe toate.

 

Wunderlist

 

 

 

Wunderlist este unul din fondatorii listelor To-Do. Nu veți găsi un organizator mai bun, îndeosebi dacă eși un începător.

 

Aici puteți găsi liste pregătite (pe care le poți gestiona în concordanță cu propriile necesități), unde îți poți înscri notițele sau însărcinările. La fel poți edita nivelul de importanță al însărcinărilor, seta o dăți, termeni limită, notițe etc.

Le mai puteți și filtra în dependeță de preferințe.

Listele le puteți imprima sau distribui prietenilor (sau dușmanilor)

 

 

Descarcă Wunderlist

 

Evernote

Bazat pe același principii ca și Wunderlist, dar cu unele funcționalități diferite. Evernote oferă posibilitatea de a-ți adăuga propriile notițe complementate cu poze, video, înregistrări vocale etc. Este un avantaj masiv, îndeosebi dacă nu ai deajuns timp pentru a-ți adăuga notițe la însărcinarea ta. Doar înregistreză-le cu vocea sau printr-un video!  

 

Iată ce spune un utlizator Evernote într-un articol despre gestionarea timpului:  ”Am instalat Evernote în timp ce treceam printr-un training avansat. Doar imaginați-vă un program în care aveți toate însărcinările organizate și toate instrumentele necesare de editare a acestora sunt la îndemîna dvs.”

Descarcă Evernone

 

Todoist

 

Todoist devine tot mai popular printre cei ce au nevoie să-și gestioneze efectiv timpul. Este pentru cei care apreciază design-ul pur. Arată foarte simplu și minimalist, dar are funcționalități în plus față de cele două aplicații menționate anterior.

 

Toate listele tale, însărcinările și notițele devin automat un ”To-do tree”. Fiecare parte a acestuia poate fi colorată pentru a fi recunoscută cu ușurință. Fiecare însărcinare poate avea diferite grade de importanță sau diferite etichete. Poți să lucrezi în echipă asupra fiecărei însărcinări și să-ți scrii notițe în paralel. Todoist mai are și o funcționalitate interesantă numită Karma. Aceasta de motivează să completezi însărcinările începute.

Descărcați Todoist

Download it here

 

 

Îți pierzi timpul gîndindu-te ce ar trebui să faci, să cumperi, să scrii, pe cine să suni sau cu cine să ieși la o bere? Nu uita să-ți instalezi un To-do list.

 

 

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile