Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Personalizați Windows-ul 7 cu mini-aplicații

Windows 7 și Vista oferă o opțiune interesantă de a obține rapid și ușor informațiile dorite direct pe desktop, fără a fi nevoie să le căutați online. În acest articol sunt prezentate o selecție de gadgeturi.


Rețelele sociale pe desktop

Datorită câtorva widget-uri simple de rețea socială, puteți să răsfoiți mesajele Facebook sau Tweets direct de pe desktop. De asemenea, puteți conecta conturile dvs. cu aceste widget-uri, să postați, setați frecvența de descărcare a datelor și altor widget-uri în funcție de nevoile dvs. Gadgeturile fiabile pentru rețelele sociale sunt, de exemplu, Facebook Explorer și TweetZ.


Notițe rapide

Uneori lipsește hârtia și pixul lângă computer-ul dvs pentru a nota unele informații? Apoi, veți aprecia un gadget care vă permite să plasați notițe direct pe desktop. Puteți ajusta culoarea și dimensiunea notițelor cât și elimina treptat comentariile învechite înlocuind cu altele noi. Prima notiță poate fi creatăi cu ușurință prin tastarea denumirii aplicației în meniul Start. O altă notiță rapidă poate fi creată tastând butonul + in notița prezentă pe desktop.


Vremea

Chcete-li si zjistit pouze základní informace o aktuálním stavu počasí a předpověď počasí na následující dva dny a neprahnete po tom vědět, odkud vane jihozápadní vítr, které proudy ovlivňují počasí a jaká je tlaková tendence, jistě oceníte miniaplikaci Počasí, která je součástí výchozí sady miniaplikací Windows. Počasí a další výchozí miniaplikace si můžete na plochu přesunout po kliknutí pravým tlačítkem myši na plochu a zvolení možnosti "Miniaplikace".

Pentru a afla doar informații de bază despre condițiile meteo curente și prognoza meteo pentru următoarele două zile cu siguranță veți aprecia această aplicație, care face parte din setul prestabilit de gadget-uri pentru windows. Aceste aplicații implicite, puteți plasa pe spațiul de lucru făcând clic dreapta pe desktop și selectând opțiunea „gadgeturi“.

 


Instrumentul software de diagnosticare a PC-ului

Utilizatorii avansați pot folosi gadget, care oferă serverul AddGadget.com. Această aplicație este destinată pentru diagnosticarea PC-ul - oferă informația despre nucleele procesorului și memoria operativă, monitorizarea hard disk-urilor, plăcii grafice și oferă alte caracteristici avansate. Există, de asemenea, posibilitatea de personalizare a gadget-ului dat.

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile