COVID-19 UPDATE: Din cauza epidemiei de coronavirus, lucrăm de la distanță, din casele noastre, pentru a rămâne în siguranță, dar acest lucru nu afectează serviciile pe care le oferim clienților noștri. Suntem, încă, aici pentru dvs. - 100%!
Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Faceți cunoștință cu software-ul folosit

Schimbați modul de cumpărare a programelor software. De ce să plătiți întregul preț pentru un nou program, când puteți economisi 50% sau chiar mai mult din costul său total, și să primiți practic același produs? Compania noastră vă pune la dispoziție licențe care nu mai sunt necesare altor utiliztori, la prețuri excepționale, și în același timp vă va oferi un suport tehnic calitativ, care vă va ajuta cu absolut tot ce aveți nevoie. Dar ce anume este un software folosit și cum funcționează? Puteți găsi mai multe detalii mai jos.

Ce este un software folosit și cum funcționează?

Software-ul ”folosit’’ (uneori numit și ”second-hand’’) se referă la licențele care nu mai sunt dorite de către proprietarii lor. Proprietarii sunt de regulă companii care vor să cumpere un program cu o ediție mai nouă, sau să treacă cu totul la un alt tip de software. Aceasta înseamnă că licențele lor folosite vor deveni redundante. Noi cumpărăm aceste licențe și apoi le oferim în magazinul nostru on-line altor clienți, ceea ce înseamnă că acestea nu sunt irosite de pomană, ci pot fi utilizate apoi și de către alții. În plus la toate, astfel putem vinde produsele la un preț semnificativ mai mic!

Este legal?

Revânzarea și deținerea unui software folosit este 100% legală – după cum a decis Curtea Europeană de Justiție în 2012*. Curtea a decis că “producătorul unui software nu se poate opune revânzării licențelor sale deja folosite”, fără să conteze că licențele sunt tangibile (CD/DVD) sau intangibile (electronice sau distribuite online).“

Funcționează întocmai ca și în cazul în care ați dori să revidendeți o carte. Cumpărați una, o citiți și apoi decideți că vreți să o dați altcuiva. Deci o plasați pe un site de licitație și așteptați ca altcineva să o cumpere. Fără să conteze de la cine ați cumpărat cartea la început, odată vândută, vânzătorul nu mai are niciun drept să decidă ce se va întâmpla cu aceasta pe viitor. Același lucru se aplică și software-ului - o dată dezinstalat de pe calculatorul pe care s-a aflat inițial (care îl face nefolosit), poate fi vândut cu ușurință altcuiva.

Și cu atât mai mult, înainte să cumpărăm o licență folosită, ne asigurăm că software-ul este autentic și legal, urmând și o verificare complexă a acestuia.

*Puteți citi întregul comunicat de presă al Curții Europene de Justiție aici.

Care sunt avantajele achiziției de la Software Deals a unui program software folosit ?

  • Puteți economisi 50% sau mai mult din prețul produsului, în comparație cu prețul unui program complet nou.
  • Veți primi același produs ca și clientul inițial, deoarece software-ul nu își pierde calitatea.
  • Centrul nostru de relații cu clienții este în permanență gata să vă ajute în orice situație.
  • Produsul poate fi instalat și activat pentru dvs – cu ajutorul serviciului nostru numit Software Deals Remote Help.
  • 30 de zile garanție – rambursarea banilor: Puteți mereu să returnați produsele fără vreun motiv anume.

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile