Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Istoria software-ului uzat

 

August, 2016

Software Deals continuă să crească!

Și este mulțumită tuturor, clienților noștri! Continuăm să oferim licențe autentice de software legal de la începuturile sale pe piața cehă. În plus, magazinul nostru sa extins și acum oferim și licențe software pe piețele din Ungaria, România, Slovacia și Polonia.

Iulie 3, 2016

Exact un an după!

Este exact un an de când Curtea Europeană de Justiție a emis o hotărâre care permite comercializarea de licențe software nefolosite sau redundante. Vânzarea unor astfel de licențe a crescut de zece ori în ultimul an în sectorul B2B. Acum un an, am avut aproximativ zece clienți pe săptămână. Astăzi, avem în fiecare zi mai mult de zece clienți noi. "Această decizie a fost un pas important către un comerț liber de software în Europa. În cele din urmă, sa eliminat zona "legally grey", ceea ce a permis crearea și răspândirea zvonurilor și îndoielilor cu privire la comerțul de licențe software second-hand, benefic doar pentru practicile de marketing ale producătorilor de software care intimidau clienții la scară masivă. “ Faptul că software-ul second-hand câștigă popularitate este susținut doar de către cei 16.000 de clienți.

  

May 2, 2013

Începutul în Republica Cehă

Software Deals este primul magazin online care oferă licențe software second-hand în Republica Cehă. Lansat în mai 2013, Software Deals oferă licențe software a companiei Microsoft la preț de chilipir!

Cumpărarea licențelor utilizate sau redundante vă economisește instantaneu mulți bani și puteți investi acești bani în îmbunătățirea infrastructurii IT, optimizarea proceselor sau în resursele umane. Hotărârea Curții de Justiție a Uniunii Europene poate, într-un fel, să ducă chiar la crearea de noi oportunități de angajare.

 


July 3, 2012

Victoria triumfătoare

Curtea de Justiție a Uniunii Europene a aprobat comerțul cu licențe software tangibile (achiziționate pe CD-ROM sau DVD) și necorporale (achiziționate online). Această hotărâre creează certitudine juridică pentru întreaga UE și asigură o creație liberă și naturală a concurenței pe piața UE. Iar clienții pot profita în final de prețurile scăzute ale software-ului.

Securitatea juridică a comerțului este ancorată în Directiva UE 2009/24/EC prin principiul epuizării, care prevede că, atunci când titularul de drepturi vinde licența software pentru client, tot dreptul său de distribuție exclusivă este epuizat prin vânzare. Deși prima vânzare a copiei, titularul drepturilor a obținut deja o remunerație adecvată, această copie este apoi "gratuită pentru revânzare ulterioară". Puteți afla mai multe despre această hotărâre în articolul de la Curtea de Justiție a Uniunii Europene sau în articolul victoriei triumfale, care oferă o imagine de ansamblu a hotărârii.

"Această judecată va fi o parte a istoriei, deoarece aduce schimbări uriașe în viața producătorilor și utilizatorilor de software. Întreprinderile mici și mijlocii pot economisi cu ușurință multe dintre costurile lor atunci când cumpără licențe neutilizate sau redundante. Și aceasta se aplică și companiilor mari sau internaționale. "

 


2012

 Scopul nostru este crearea unei piețe care să ofere licențe software mai ieftine

Datorită hotărârii CJEU, o licență software poate fi achiziționată de la un vânzător cu până la 50% mai ieftină decât de la producători. Cu toate acestea, producătorii se simt amenințați și încearcă să interfereze cât mai mult cu acest comerț. Ei încearcă să împiedice revânzarea software-ului lor prin acordurile de licență. Curtea de Justiție din Luxemburg va decide, o dată pentru totdeauna, dacă aceste practici sunt legale.

 


2008–2012

A captive of software giantsUn captiv al giganților software

Software-ul comercial, folosit de clienți din întreaga lume, devine din ce în ce mai scump. Acest lucru se datorează faptului că giganții software nu au o concurență directă și deci pot să-și dicteze propria politică de preț pentru clienții lor.

În 2008, sa născut o idee simplă, dar genială. Scopul său a fost să lupte pentru licențe mai ieftine de software și pentru a opri giganții software să dicteze prețurile lor. Scopul este de a crea o nouă piață care să ofere alternative la monopolul stabilit ...

"Ideea din spatele Software Bargains este simplă - cumpărați licențe redundante care nu sunt folosite sau necesare și le oferiți clienților care pot utiliza aceste licențe în mod intenționat pentru o fracțiune din costul inițial".

 

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile