Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Este Windows-ul dvs autentic?

„De ce ar trebui să verific autenticitatea sistemul meu de operare?“

Răspunsul? Simplu: Pentru că doar un sistem de operare Windows autentic va permite să utilizați toate funcțiile sale, măsurile de protecție și de securitate, suport și actualizări.

Plusurile unui program Windows autentic

  • siguranță

  • încredere

  • securitate

  • oferte promoționale

Minusurile unui program Windows neautentic

  • Riscul de a pierde date și dreptul la intimitate

  • Securitate redusă

  • riscul de accidente de sistem repetate

  • riscul de inabilitatea de a utiliza actualizări și patch-uri

 Atunci când cumpărați un computer nou de la un comerciant specializat, ar trebui să aflați dacă sistemul de operare este deja instalat pe computer, în caz contrat va fi necesar să achiziționați sitemul de operare separat. În cele mai multe cazuri, un sistem de operare este deja instalat pe computer. Dar, dacă ați cumpărat, de exemplu, un computer la mâna a doua, vânzătorul ar putea să nu vă spună că sistemul de operare instalat este neautentic (ilegal), prin urmare crește costul achiziției, pentru că este necesar să cumpărți o licență de sistem de operare autentică. Acesta este motivul pentru care Microsoft oferă un serviciu online care verifică legalitatea sistemului de operare numit Windows Genuine Advantage.

Cum pot verifica licența?

Verificarea legalității licenței este simplă, aplicația va face acest lucru pentru tine. Pe WGA web page vi se va solicita să descărcați driverul ActiveX, care va verifica licența. În cazul în care licența dvs. este înregistrată ca autentică, aplicația va salva un fișier special de licență de pe computer, pentru orice verificare suplimentară.

Este Windows-ul dvs legal?

Aveți probleme, că Windows-ul de pe computerul nu este autentic? Verificați-l cu acest ghid

Ce se poate face în cazul în care Windows-ul nu este autentic?

Verificarea de licență nu a avut succes, dar sunteți sigur că aveți un Windows autentic? Există câteva motive posibile de ce verificarea licenței nu a reușit. Unul dintre aceste motive ar putea fi introducerea greșită a cheii de produs (cheia de licență). Dacă aflați că licența dvs nu este autentică, nu vă faceți griji și urmați instrucțiunile Microsoft.

Pentru mai multe informații, consultați Microsoft Help.

Beneficiați de Windows autentic!!

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile