Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Parteneri

Licence Professional ltd a fost înfiinţată în februarie 2012 că o subsidiară a companiei mama fondată în Germania ale care activatati includ comercializarea licentlor neutilizată, un aşa numit "broker de software" axat pe comericilizarea de licenţe software (OEM,PKC,MLK,) numai vechi de 10 ani. 
Compania a intrat sub juridictia Republicii Cehă şi Slovacă iar grupul de companii deţine o reţea largă de colaboratori care sunt experţi în domeniul produselor software licenţiate proudse de către companii precum Microsoft, SAP, Oracle, Adobe, Citrix şiNovell.Companiile partenere acţionează în multe în ţări din europa de est şi pe lângă comercializarea de software acest companii oferă asistenţă şi audit de software către client.
price.ro este similar unui Super-Mall online. Magazine diverse isi prezinta propria oferta pentru ca Dvs. sa o aveti la indemana unui click de mouse.
Pentru cumparatori price.ro poate fi considerat un ghid util, un furnizor de informatie pertinenta, un catalog de produse dintr-o gama cat mai diversa. Poate fi privit ca un consultant in domeniul preturilor si ofertelor si un sfatuitor pentru cei nehotarati. Din ce in ce mai multe persoane viziteaza price.ro inainte de a cumpara ceva si speram ca de acum sa o faceti si dumneavoastra.
Pentru mai multe detalii privind procesul de comanda click AICI.

 

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile