Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Software Deals Introducere

Software Deals România (parte a grupului Software Deals) a fost fondat în Republica Cehă în 2013, și, de la început, suntem orientați pe furnizarea de produse software autentice la prețuri foarte mici. Suntem dedicați să oferim servicii și suport în mod profesionist, asigurând astfel satisfacția maximă a clientului. Motto-ul nostru este ”Same value, better price.” și dorim ca acesta să ne reprezinte, asigurându-ne că tot ceea ce vindem este autentic și într-o stare impecabilă. Prin vânzarea licențelor redundante, luptăm pentru distrugerea produselor nefolosite, pentru ca acestea să poate fi de ajutor și alor persoane.

Fapte interesante

  • Mai bine de 100 000 de clienți satisfăcuți în întreaga Europă.
  • În fiecare an economisim pentru clienții noștri peste 100 000 de €.
  • Magazinul nostru online a câștigat în 2016 titlul de Magazinul Anului (o competiție organizată de site-ul de comparare de prețuri Heureka).

Viziune

Scopul nostru este să oferim cele mai bune produse software la prețuri semnificativ mai mici, pentru ca acestea să devină mult mai accesibile, iar în același timp să minimizăm pierderea inutilă a produselor nefolosite.

Dorim să ne atingem acest obiectiv prin preluarea unor produse autentice și de înaltă calitate, de la furnizori de încredere și la prețuri rezonabile. În același timp, căutăm constant noi metode de a satisface cererea tot mai mare și mai variată a clienților noștri.

Istoria Software Deals

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile