Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Prelungit până pe 16 ianuarie: Upgrade-ul la Windows 10 este gratis!

Actualizat: Microsoft a prelungit upgrade-ul gratuit pentru Windows 10 până pe 16 ianuarie, 2018!

Spre sfârșitul acestui an, upgrade-ul gratuit de la Windows 7,8 și 8.1 la Windows 10 nu va mai fi posibil. Dacă folosiți o versiune mai veche al sistemului de operare Windows și doriți o actualizare, aveți aproximativ o lună pentru a trece legal la versiunea nouă. Cum? Datorită funcționalităților de asistență.

Explicația

În anul 2015, Microsoft a lansat sistemul său de operare cel mai recent - Windows 10. În același timp, compania a permis clienților efectuarea unui upgrade de la o versiune mai veche (7,8 sau 8.1) spre versiunea cea mai nouă, absolut gratuit. A fost stabilit timpul alocat pentru upgrade - un an, după care calea oficială spre acest upgrade a fost închisă. Totuși, mai există o modalitate de a obține acest upgrade fără a plăti nimic.

Nu e tocmai o modalitate legitimă, dar e posibil. Upgrade-ul gratuit este destinat pentru persoanele ce necesită tehnologii adiționale de asistență în timpul lucrului la calculator. Asemenea tehnologii sunt ”Concepute cu scopul de a oferi accesibilitate adițională persoanelor ce suferă de dizabilități și deficiențe fizice”, conform Microsoft. Cu toate acestea, compania nu are cum să știe dacă într-adevăr folosiți aceste tehnologii sau nu. Deci, cum totuși puteți trece la Windows 10 gratuit?

Cum se face un upgrade la Windows 10 fără plăți adiționale

Upgrade-ul este posibil pentru dispozitivele ce rulează Windows 7 sau 8.1. Accesați pagina “Windows 10 upgrade for assistive technology users”. Dați click pe butonul Upgrade Now și se va descărca automat un fișier executabil. Rulați executabilul pentru a instala upgrade-ul și urmăriți toți pașii ulteriori care vă vor îndrumă pe parcursul instalării. Atât! Microsoft nu vă va întreba dacă folosiți tehnologiile de asistență sau nu. Prin urmare, upgrade-ul este complet gratuit.

Economisiți bani prin obținerea unei licențe de Windows 7

Vă gândiți să achiziționați un nou calculator? Economisiți-vă banii - obțineți un calculator fără sistem de operare, iar apoi cumpărați un certificat de licență electronică pentru Windows 7 din magazinul nostru online la un preț avantajos.

Windows 7 Home Premium
licență electronică
Windows 7 Professional
licență electronică
Windows 7 Ultimate
licență electronică

259,00 LEI

259,00 LEI

439,00 LEI

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile