Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Upgrade-ul la Windows 10 continuă să fie gratuit

Încă n-a venit sfârșitul lumii

Cel puțin nu pentru cei care doresc un upgrade la Windows 10. Chiar și după 29 iulie 2016 Microsoft oferă posibilitatea de a face upgrade gratuit. Probabil deja te pricepi despre ce truc este vorba. Dar să luăm lucrurile de la capăt ...

Mai mult de un an în urmă Microsoft a anunțat despre ziua nefastă când upgrade-ul la Windows 10 nu va mai fi gratuit. Compania și-a îndeplinit promisiunea, dar de curând am aflat că regula nu se aplică tuturor utilizatorilor. Astfel, dacă utilizezi tehnologii de asistare, upgrade-ul la Windows 10 continuă să fie gratuit și pentru tine.

Noile reguli Microsoft

Este lăudabil că Microsoft ia în considerație utilizatorii care se bazează pe tehnologiile de asistare pentru a lucra la calculator.

Aflăm de pe pagina oficială a companieie că: “...Microsoft continuă eforturile de îmbunătățire a experienței Windows 10 pentru persoanele care utilizează aceste tehnologii. Odată cu Windows 10 Anniversary Update, am luat o serie de măsuri pentru a îmbunătăți accesibilitatea Windows 10. Pentru a afla mai multe, citiți blogul nostru care detaliază unele dintre aceste îmbunătățiri”.

Tehnologii de asistare?

Care sunt acele tehnologii de asistare? Potrivit site-ului zive.cz, tehnologiile de asistare conțin “[...]cât prevederi hardware atât și caracteristici de accesibilitate Windows. Microsoft oferă Windows 10 acestui grup de utilizatori  fiindcă 10th Anniversary Update va conține o gamă imbunătățită de tehnologii de asistare, precum Narrator”.

Și cum verifică Microsoft dacă eu într-adevăr folosesc aceste tehnologii? Mulți dintre voi deja cunosc răspunsul la această întrebare – nicidecum. Ține doar de principiile tale morale dacă vei face upgrade de la Windows 7 la Windows 10 sau nu.

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile