Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Recenziile magazinului nostru online

4,8/5

468 de recenzii

Ce apreciază clienții noștri cel mai mult:

  • Viteza de livrare
  • Preț
  • Asistența
  • Comunicarea

Ce au scris clienții despre noi

Adi

Foarte simplu de plasat comanda. Produsul a fost trimis rapid. Serviciul relatii cu clientii al magazinului online l-as caracteriza ca atipic, deoarece este rapid si eficient. Categoric, o experienta placuta!

Adi
Recenzie verificată
Mihai

Procesul de comadă și livrare este foarte ușor. Am primit licența în aproximativ 10 minute. Comunicarea cu reprezentanții magazinului este foarte ușoară și eficientă.

Mihai
Recenzie verificată
Florin

Procesul de plasare a comenzii este foarte simplu iar produsul il primesti imediat. Asistenta instant.

Florin
Recenzie verificată
Ramona

Comunicarea cu departamentul relatii clienti a fost buna. Sunt multumita.

Ramona
Recenzie verificată
Tudor

A fost una dintre cele mai plăcute experiențe de cumpărături online din toate timpurile. Inițial am cumpărat un windows10 dar aveam probleme în a-l instala din cauza configurației computerului. O reprezentantă de la software-deals m-a îndrumat pas cu pas și m-a ajutat să reușesc instalarea. Era vineri, ora 17. 45 când am terminat de instalat. Știu că depășise orele de program dar nu s-a lăsat până când nu am reușit. Iar dacă eu am reușit să mă descurc cu toate modificările cu limbaj de programare și cu alte detalii IT, oricine va putea. Drept urmare, următorul software pe care l-am cumpărat a fost tot de la software-deals. A fost o alegere instantanee excluzând orice alte variante. Aceeași persoană amabilă și pricepută m-a ajutat nu doar să-l instalez, dar în momentul în care a sesizat că există o problemă cu softul mi-a dat imediat un upgrade de soft fără niciun cost suplimentar. Trebuie să fii nebun să găsești softuri de la software-deals și să le cumperi din altă parte! Sunt cei mai buni iar prețurile pentru licențele produselor sunt clar cele mai mici de pe piață. 150% recomand pentru asistent și 110% pentru site.

Tudor
Recenzie verificată
Narcis

A fost o experienta usoara si rapida in sensul achizitionari produsului. Am fost surprins de eficenta dvs.

Narcis
Recenzie verificată
Daniel

Comanda realizată rapid, achitat cu card bancar. Factura și certificatul electronic au ajuns pe email în 15 minute.

Daniel
Recenzie verificată
Badea

Sunt o persoana trecuta de 80 de ani, virsta la care creerul lucreaza bine inca, dar cu o viteza usor incetinita. Am fost surprins de rabdarea si bunavointa cu care am fost tratat de la cumpararea si pina la instalarea produsului. Va multumesc!

Badea
Recenzie verificată
Smire

Foarte usor de comandat, comunicare foarte buna.

Smire
Recenzie verificată
ALM

Simplu de tot! Clic, clic, clic, am plătit cu cardul, am primit codul de activare și, dacă nu eram foarte ocupat, puteam să descarc și să instalez programul imediat.

ALM
Recenzie verificată
Arată mai multe recenzii pe Compari.ro

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile