COVID-19 UPDATE: Din cauza epidemiei de coronavirus, lucrăm de la distanță, din casele noastre, pentru a rămâne în siguranță, dar acest lucru nu afectează serviciile pe care le oferim clienților noștri. Suntem, încă, aici pentru dvs. - 100%!
Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Reduceri pe cantitate

Economisiți substanțial la cumpărarea de software

În medie, clienții noștri economisesc 50% din cheltuielile totale pentru software, cumpărând din magazinul nostru online. Iar cu cât cumpărați mai mult, cu atât prețul va fi mai bun! Puteți urmări 3 studii de caz, cu exemple de comenzi, pentru a vă face o idee în legătură cu cât puteți economisi mai exact. Doar dați clic pe butonul de mai jos!

Deschideți PDF-ul cu studiile de caz

Completați formularul și aflați mai multe informații

Doriți să aflați cât puteți economisi, cum se desfășoară procesul de comandă sau cum vă putem ajuta la activarea licențelor? Completați formularul de contact - fără valoare contractuală - de mai jos, pentru a vă răspunde la toate întrebările!

100% garanție că software-ul este legal
În medie economisiți 50%
Este posibil să vă acoperiți costurile pentru software cu fonduri europene
Consultanță oferită de o echipă de experți
Toate licențele se pot folosi pentru uz comercial

Fără probleme la auditul pentru software

Mai mult de 150 000 de clienți mulțumiți în întreaga Europă.

10 000 000 € economisiți anual pentru toți clienții noștri.

Livrare gratuită și returul banilor în termen de 30 de zile.


De ce acest software este atât de ieftin?

O parte din licențele pe care le vindem sunt folosite anterior, însă primul proprietar nu a mai avut nevoie de ele. Aceasta înseamnă că licențele "folosite" au devenit redundante. Noi cumpărăm aceste licențe, iar apoi le oferim clienților prin intermediul magazinului nostru, astfel încât acestea să nu fie irosite inutil și să poată servi și altcuiva. De aceea putem vinde produsele la un preț semnificativ mai mic. Vânzarea licențelor "folosite" este 100% legală, așa cum a fost confirmată de hotărârea UE în cazul UsedSoft GmbH împotriva Oracle International Corp. din 2012. Dacă doriți să aflați mai multe despre partea juridică a software-ului folosit anterior, citiți articolul nostru.

De asemenea, oferim și licențe noi, achiziționate de la partenerii noștri de afaceri, lucru care ne permite să menținem prețul mai mic decât prețul obișnuit de pe piață.

Dacă doriți să aflați mai multe, completați formularul de mai sus și vă vom contacta cât mai curând posibil. De asemenea, dacă veți trimite o solicitare de preț, vă vom furniza toate documentele juridice chiar și înainte de a efectua o achiziție.


Doriți să deveniți partenerul nostru B2B?

Dacă veți deveni partenerul nostru, veți primi:

  • listă specială de prețuri en gros
  • echipă de suport premium
  • diverse metode de plată
  • și multe altele...
Aflați mai multe despre colaborarea B2B

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile