Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Transport și Plată

Transport

  • Transportul este întotdeauna gratuit.
  • Puteți să comandați o licență digitală (majoritatea produselor noastre) sau un autocolant CoA* (se aplică numai pentru Windows 7).
  • Comanda dvs. va fi expediată imediat ce primim plata.

    *CoA = Certificat de autenticitate

Metoda de livrare
Livrare electronică via e-mail Licența dvs. va fi livrată către e-mailul pe care îl introduceți în momentul efectuării comenzii. Veți primi informații despre instalarea și activarea produsului dvs., precum și despre cheia produsului, sub forma unui certificat PDF. Este cea mai rapidă și cea mai ecologică formă de livrare a licenței.
Livrare colet prin curier Comanda dvs. va fi livrată direct de către curier. După expedierea coletului, vă vom trimite imediat numărul de urmărire, astfel încât să puteți verifica stadiul în care se află coletul. Curierul vă va informa despre ora estimată de livrare prin SM, în dimineața zilei de livrare.

 

 

Plată

Aveți următoarele două opțiuni de plată pentru comanda dvs.:

Metoda de plată
Card de debit/credit Dacă doriți să plătiți cu cardul, veți fi redirecționat automat la un gateway de plată securizat online PayU, la sfârșitul procesului de efectuare a comenzii. Plata se va face după ce introduceți informațiile despre card.
Transfer bancar Veți primi informațiile de plată și proforma în e-mailul de confirmare al comenzii dvs.


Notă: Oferim o garanție extinsă de rambursare a banilor (30 de zile), în timpul căreia puteți să returnați produsul și veți primi o rambursare completă (de obicei în 3-5 zile lucrătoare).

 

Când va ajunge comanda mea?

Timpul de livrare depinde de combinația specifică a metodelor de transport și de plată. Consultați tabelul de mai jos pentru a avea o idee despre momentul livrării.

Tipul produsului →

Metoda de plată ↓
Digital*1
(ESD)
Physical*2
(CoA sticker)
Card 15 minute / 1 zi lucrătoare*3 2 – 10 zile lucrătoare
Transfer bancar 1 – 5 zile lucrătoare 2 – 10 zile lucrătoare


*1 livrat electronic via e-mail
*2 livrat prin curier
*3 se aplică produselor selectate

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile