Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Verificare Licențe

Nu vă lăsați păcălit de sursele care vând software ilegal

Cum să recunoști software-ul autentic de cel contrafăcut?

Cum să identificați dacă cumpărați de la un impostor?

Nu cumpăra Windows cu ochii închiși

Nu e simplu să recunoști de la început dacă un software este într-adevăr legal, totuși sunt unele semnale care vă vor ajuta să intuiți o escrocherie.

Citiți recenziile cumpărătorilor

Mulțumită recenziilor lăsate de alți utilizatori pe paginile web și bloguri, acum putem afla despre experiența altora cu software-ul care ne interesează. Pe baza evaluărilor altor utilizatori puteți să vă formați o opinie despre vânzător și să decideți dacă veți achiziționa licențe sau veți alege un furnizor mai credibil.

Sfat: Fiți atent când un produs pare a vea prea multe recenzii pozitive. Acestea adesea sunt create de vânzătorii de software ilegal. Din păcate sunt multe cazuri în care utilizatorii au cumpărat soft contrafăcut și nu au nici o idee că au fost trași pe sfoară.
 

Preț mic nu întotdeauna înseamnă câștig

Sistemele de operare Windows de la Microsoft au prețuri exorbitante și prin urmare o mulțime de vânzători produc copii false pe care utilizatorii naivi le achiziționează pe portalurile de licitație sau pagini web specializate în a decepționa cumpărătorii. Aceste surse de achiziții eventual arată așa:


Sau așa:


Mai devreme sau mai târziu vânzătorii software-ului ilegal trebuie să-și închidă afacerea lăsând o mulțime de utilizatori neștiutori că încalcă legea în urmă.

Dacă ați cumpărat Windows dintr-o sursă nelegală și:

  • produsul a ajuns la adresa dvs.,

  • și ați reușit să-l instalați,

  • nu este garantat că acest software este legal. Vă puteți aștepta la unele dificultăți precum ar fi riscul de sancțiuni penale pentru utilizarea software-ului ilegal, pierderea de date, riscul de partajare a fișierelor cu conținut personal, și altele. Mai multe informații pot fi citite pe site-ul oficial Microsoft. 

Ai cumpărat Windows dar nu ești sigur dacă este legal? Informează-te despre unele trucuri care te vor ajuta să recunoști Windows-ul ilegal. Te va ajuta, spre exemplu, eticheta de pe produs.

 

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile